diumenge, 3 de juny de 2012

Festa d'aniversari Niceworks

Ahir, dissabte, 2 de juny, vaig estar a la Festa per l'Aniversari de la botiga de patchwork Niceworks.

El quadre del cirerer es titula"El pas del temps" i va ser creat per a poder-me presentar al primer concurs de patchwork en el que participo, amb el tema "Les quatre estacions". El meu quadre no va guanyar però només el sol fet, de veure'l penjat al costat d'autèntiques obres d'art, ja va fer que fos una experiència inoblidable.
Ahir al mati, durant la festa, els de la botiga van organitzar un altre concurs, de tema lliure, amb dues úniques normes: havia de medir 30x40cm, i l'havíem de fer només en 5 hores. Les 10 persones que ens hi vam presentar, vam treballar com bojes, per tenir a punt el mini-quilt en el temps previst. Va ser increïble! No em pensava pas que pogués acabar, però ho vaig fer.

Després de dinar, van donar els premis i em van donar el segon premi pel mini-quilt fet durant el matí. No m'ho podia creure!!!

Conclusió de tot plegat: seguiré treballant en patchwork per poder millorar en cada treball que faci, tan sols pel plaer de cosir i fer realitat idees i projectes que tinc al cap.

Espero que us agradi!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada